| Vrátit se zpět do VIDEO sekce | Vrátit se zpět do ONLINE HRY sekce |
Tentokrát jsem si pro Vás připravil naprostou lahůdku s majitelem RCobchod.cz jsme se domluvili, že dáme své síly dohromady a připravíme pro Vás velký turnaj. Když říkám velký, tak myslím velký. Bude v něm totiž odměněno 12 uživatelů, kteří získají hodnoty v ceně 16 000 Kč
START
-----------------
Pátek 12.března
KONEC
-----------------
!!! Neděle 21. března 20:00:00
Sponzor
-----------------
Celý turnaj sponzoruje internetový obchod RCobchod.cz.
RCobchod.cz je významný hráč na českém trhu s RC Modely. Zaměřuje se na Auta, Lodě, Vrtulníky, Motorky, Tanky, Roboty ale také náhradní díly. Určitě navštivte tento eshop.
Ceny
-----------------
1. cena - RC auto - Truggy Tribeshead 1/10, HSP, 4WD | RC vrtulník - Dragon-fly 827

2. cena - RC auto - HSP Troian Buggy, 1/16 | RC Vrtulník - 3ch Thunder Quick

3. cena -RC vrtulník - Dragon-fly 827 | RC Vrtulník - 3ch Thunder Quick

4. cena - RC Vrtulník - 3ch Thunder Quick
5. cena - RC Vrtulník - 3ch Thunder Quick
6. cena - RC Vrtulník - 3ch Thunder Quick
7. cena - RC Auto - Hummer
8. cena - RC Auto - Hummer
9. cena - RC Auto - Hummer
10. cena - RC Auto - Hummer
11. cena - RC Auto - Hummer
12. cena - RC Auto - Hummer
Speciální nabídka
-----------------
Pokud nevyhrajete nevadí, model ZDARMA dostanete i bez toho, že byste vyhráli. Stačí udělat objednávku na jakýkoliv model z nabídky RCobchod.cz a do poznámky k objednávce napsat heslo "loupák.cz" a získáte RC modelu buggy ZDARMA.
VSTUP
-----------------
http://www.loupak.cz/hry/kategorie-turnaj/
Upozornění
-----------------
!! Vaší povinností je pořádně si přečíst pravidla. Neznalost neomlouvá. Pravidla http://www.loupak.cz/hry/turnaje/ !!
------------
Pokud budete mít jakýkoli dotaz k turnaji, napište ho do shoutboardu nebo sem.
Přeji Vám hodně štěstí a uživejte si zábavu.
dobrý den,
chtěl bych vědět (protože jsem zde turnaje ještě nehrál) kolik se hraje her v turnaji o RC modely a jak tyto hry poznám.
Děkuji za odpověď.
Her by mělo být 15 a každá hra má v rohu štítek turnaj. Můžete si přímo otevřít turnajovou kategorii http://www.loupak.cz/hry/kategorie-turnaj/
Caf, mam otazocku. V klasickom turnaji kde su 3, pripadne 4 vyherne miesta vyzadujete screeny hier do 5 miesta. Ale teraz ked je tych miest 12 - co je mimochodom spolu s cenami fakt super - moze mat narok na cenu aj niekto, kto ani v jednej, alebo len v niektorych dosiahol lepsie ako 5 miesto. Napriklad ja som dosiahla nejakych 14 bodov a ani v jednej z hier som nebola vyssie ako na 6 mieste takze sreeny som si nerobila. Takze, radsej robit screeny pri kazdej hre aj ked som v poradi az za 5 miestom?
Dik
Doporučuji dělat screeny určitě
a hlavně číst pravidla, při 12 lidech se s každým hádat nebudu a budu odkazovat na pravidla. Kdo nesplní, nemá nárok.
Screeny chci od uživatelů: Lukasenko, Jenda12, palmik, javak810i, Roj, Sparky, deyl, eon6600, rhisho, suzinnka
do pondělí 18:00
Ahoj, jsem tu nový, tak se omlouvám, jestli je dotaz nesmysl. Pravidla jsem četl, ale nepochopil jsem, jak u hry delphin olympics odešlu skóre. Díky
Embie: po odehrání by se to mělo odeslat samo.
První průzkum:
Své povinnosti nesplnili palmik, Roj, rhisho, Jenda12
3 průzkum screenů: BlackHorse69, hanys27, Ratchet_Clank, liokuze, Sindirella, hory93
Partneři: Console-Forum.net | MaXiForum | online hry zdarma | AfroDita hry online | Hry 24 | videa zdarma, animace | vtipy obrázky videa