TOPlist
Doporučit na e-mail


Váš email:

Na email:



Nahlásit chybu

URL:

Email:

Popis:

Ve VIDEO sekci se nachází přes 20 000 článků, které jsou přehledně rozděleny do 14 kategorií. Každý den přibývají do této sekce nové příspěvky. V kategoriích obrázky naleznete obrázkové galerie.

Proč kosatky útoč
Z izolovaného územ
TOP 5 – Opuštěn

Sekci OBRÁZKY je, jak název napovídá, plná obrázků. Obrázky přidávají jednotliví návštěvníci a systém je rozděluje do jednotlivých kategorií. Nechybí zde Kreslené vtipy či Originální předměty.

Sekce VTIPY nemůže na zábavném serveru jako je Loupak.cz chybět. Čeká na Vás přes 15 000 vtipů rozdělených do 37 kategorií. Speciální prostor je také věnován Chucku Norrisovi. Budeme velice rádi, když přidáte i Vy svůj oblíbený vtípek


Osm hobitů

Smrtka v nemocnici

Bílá nevěsta

Blondýna

Mezi námi děvčaty

Když jde žena spát
Nepřehlédněte
Život
Láska a sex
Lední hokej
Černý humor
Sporty, hry a soutěže

Sekce CITÁTY je velmi rozsáhlá databanka citátů, kde každý den přibývají nové a nové příspěvky od našich návštěvníků. V tuto chvíli obsahuje přes 13 000 citátů od více jak 2 000 autorů tématicky rozdělených do 47 kategorií.







Nepřehlédněte
Škola
Manželství
Trest
Válka
Smrt

Loupak.cz myslí i na hráče, máme pro ně sekci HRY, která slouží k odpočinku. Každý týden se koná turnaj ve speciálních hrách, které umí odeslat výsledky. V tuto chvíli na Vás čeká přes 1 750 her rozděleno do 24 kategorií.


3 Card Moe

Ball And Boxes

Angel and Devil

Airport Security
Týdenní turnaj
1. punticek604506
2. Longer4321
3. padavka4175
4. pepca3382
5. tera19503211
Poslední výsledky
5. 11. 2021 m_Leo - Umbrella Trick
5. 11. 2021 m_Leo - Doof Blocks
30. 9. 2021 m_Leo - Bubble Blast 3 - Time Trial Mode
19. 8. 2021 m_Leo - Brilliant Blocks
15. 8. 2021 m_Leo - Cucaracha

Lišta novinek a Turnaje ve hrách

     pelhrimak    15. prosince 2012

Pokud jste pravidelnými návštěvníky našeho serveru, tak si jistě všímáte změn. Dneska bychom Vám rádi představili nové, na kterých jsme několik týdnů dělali a jsou z našeho pohledu velmi důležité. Také bychom Vás rádi požádali o náměty či klidně krtiiku, co Vám tu chybí.

-
Hlasovalo 343 lidí
+148
-195
-47
+

Lišta novinek

Velmi čerstvou novinkou je Lišta novinek. Nachází se úplně nahoře nad webem ve všech sekcích. V pravé části je formulář pro přihlášení a v levé části můžete najít ikonky jednotlivých sekcí. Pokud se něco nového přidalo od Vaší poslední návštěvy, tak se vedle ikonky automaticky rozsvítí číslo s počtem nových příspěvků. Po návštěvě dané sekce se automaticky daný čítač vynuluje. Tato funkce funguje i pro nepřihlášené. Je to novinka, tak se může stát, že ji ještě budeme upravovat a předem se omlouváme za případnou chybičku.

Týdenní turnaje v herní sekci

Jestli si ještě vzpomínáte, tak turnaje v herních sekcích byly velmi navštěvované a soutěžilo se o věcné ceny. Kvůli podvodníkům jsme byli donuceni tuto bonusovou část webu zrušit. Od zdrušení uběhlo více jak rok a není týden, aby se někdo na turnaje nezeptal. S týmem jsme se rozhodli, že to ještě zkusíme.

Každý týden je pro Vás připraven turnaj - Od pondělí do neděle. Budeme se snažit připravit každý týden 10 různorodých her, ve kterých můžete sbírat bodíky podle stejného bodování jako minulý ve dřívějších dobách. Podvodníky budeme bez mrknutí oka při sebemenším náznaku okamžitě mazat. Nebojte se hlásit podezřelé výsledky.

Vaše připomínky a nápady

Napište nám, co byste na serveru Loupak.cz změnili. Můžete k tomu využít komentáře pod tímto článkem či přímo na email admin@loupak.cz. A nezapomeňte, že mi kritiku sneseme :)

Za přínosné nápady dostanou Ti nejlepší TRIČKO Loupak.cz!

Reklama



Před 5705 dny
Zhlédnuto
ČR - Opilý cyklista
Před 5669 dny
Zhlédnuto
ČR - MUDr. Zdeněk Schwarz do politiky
Před 5370 dny
Zhlédnuto
Opičí muž - Džjóti Rádža
Před 5203 dny
Zhlédnuto
TEXT - Žena po sexu

Mohlo by vás také zajímat

Nachytávka - Silné děvče
 
    
Úžásní jazzoví tanečníci
Další článek

Zjistili jsme, že si blokujete reklamy

Prosím, vypněte si AdBlock pro Loupak.cz. Reklamy jsou zdroj financí, které potřebujeme k provozu. Díky nim může tenhle web vypadat tak, jak ho máte rádi.